Om Kasperskys lösningar

Våra nya lösningar förkroppsligar vår vision om dagens cybersäkerhet. Förutom nya namn hittar du ett helt nytt användargränssnitt och en mängd nya funktioner.

Lösningar presenteras av flera planer. Planerna skiljer sig åt beroende på skyddsnivå och antalet funktioner och tjänster som görs tillgängliga för användarna. Planerna innehåller både nya och beprövade funktioner som delas in i tre kategorier.

Utforska funktionerna som är tillgängliga för dig i varje kategori:

I detta avsnitt

Jämförelse av prenumerationsplaner

Hårdvaru- och programvarukrav

Kompatibilitet med andra Kaspersky-program

Vad är nytt i den senaste versionen av programmet

Begränsad gratisversion av Kaspersky